dissabte, 5 de gener del 2019

Pilota a l'Escola

Que és pilota a l'escola? És un programa que realitza la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport amb l'ajuda de la Federació de pilota valenciana des del 2005.

El seu objectiu és donar a conéixer l'esport a l'àmbit educatiu de les escoles i instituts, fomentant i potenciant les possibilitats educatives socials, culturals i educatives que té la pilota.

Aquest programa crea cada any una competició de raspall entre els instituts, promovent els efectes saludables i els valors que té l'esport. Tots els instituts de la comunitat s'hi poden apuntar a la competició que constarà de 4 fases, en la que els campions de cada fase aniran passant de ronda.

Es pot sol·licitar la inscripció des de qualsevol centre, enviant un correu a la federació de pilota valenciana fins al 14 de setembre, i la competició tindrà lloc al segon trimestre del curs.

Com a alumnes, vos agradaria participar-hi en aquest campionat, seria una oportunitat molt bona de conéixer a companys amb les mateixes inquietuds que vosaltres, i a més una oportunitat de conéixer més a fons l'esport.

Deixe l'enllaç a la pàgina de la Generalitat Valenciana, on trobareu tota la informació escaient.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.